Zonnepanelen

Zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Waar zonnepanelen vroeger nog praktisch onbetaalbaar waren, kunnen tegenwoordig steeds meer organisaties de duurzame panelen op hun dak laten plaatsen. Vindt u het belangrijk om duurzaam te leven? Dan zijn zonnepanelen voor u de juiste keuze. Zonnepanelen produceren namelijk schone energie. Hierdoor kunt u uw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen. In vergelijking met kolen of gas, is de CO2-uitstoot van zonne-energie gemiddeld 10 tot 30 keer zo laag. Met slechts één zonnepaneel van 250 Wp kunt u al zo’n 100 kg CO2 per jaar besparen.
De zonnepanelen die wij als firma gebruiken zijn niet innovatief, en zeker niet afwijkend van de hedendaags door iedereen toegepast panelen. Wij maken het onderscheid door de omvormers en de monitor functie via het internet. Al deze aspecten maken ons systeem anders dan andere.
Bij ons systeem heeft elk zonnepaneel zijn eigen omvormer. Dit heeft als voordeel dat er geen verlies meer is als 1 paneel in de schaduw ligt, of een mindere opbrengst heeft door een defect. Ook is door de gebruiker via internet en smartphone makkelijk het systeem te controleren op eventuele afwijkingen waardoor het systeem niet de optimale opbrengst heeft.

Op de omvormers zit een garantie van 20 jaar. Op de panelen zit een productgarantie van 10 tot 15 jaar en een rendementsgarantie van 10 jaar op 90% en na 25 jaar op 80%.

Ephase Energy

Voor het installeren van zonnepanelen werken wij uitsluitend met Enphase Energy. Dit is wereldwijd de marktleider op het gebied van micro-omvormers. Dankzij hun AC batterijopslag en slimme technologieën weten zij betrouwbare en veilige zonne-energie op te wekken. Dankzij het bijbehorende Envoy heeft u eenvoudig toegang tot uw zonne-energiesysteem. Hierdoor meet u opbrengsten snel en eenvoudig. In de toekomst kunnen netwerkeisen of bijvoorbeeld regulering veranderen. De Envoy download automatisch updates en stuurt deze vervolgens door naar uw micro-omvormers van uw PV-systeem. Energie waar u op kunt rekenen, nu al en in de toekomst. Dat is Energy Evolved.

Contact-Banner
Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties. Hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.