Laadoplossingen

Laadoplossingen

Elektrisch rijden is niet meer weg te denken uit onze samenleving, na een opmars van elektrische personenauto’s en bestelbussen gaan ook trucks eraan geloven: vrachtwagens worden elektrisch. Wij werken nauw samen met Lanova die laadpalen van A-kwaliteit leveren. Het brede assortiment biedt laadoplossingen voor iedereen, de laadpalen zijn allemaal geschikt voor alle merken en modellen auto’s, ook voor verschillende typen laadkabels.

Veelal worden voertuigen opgeladen via een omvormer (AC laadstation). Deze heeft een limiterende factor. Een snellaadpaal laadt een voertuig met gelijkstroom (DC) direct op. Dit zorgt voor meer laadvermogen. De DC snellader kan dankzij de modulaire powerstacks worden uitgebreid tot een laadvermogen van zelfs 300 kW
Door het DC laadstation te voorzien van gekoelde vaste laadkabels, wordt het hoogst mogelijke laadvermogen gegarandeerd. Jouw voertuig wordt opgeladen zonder een vermogensverlies.

Wij denken graag met u mee voor een totaaloplossing die aansluit op uw wensen en mogelijkheden.
Contact-Banner
Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties. Hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.