Utiliteitsinstallaties

Utiliteitsinstallaties

In de utiliteitssector ontwerpen, installeren en onderhouden wij installaties voor o.a. supermarkten, kantoren, winkels en scholen. Wij realiseren hier bijvoorbeeld licht- en krachtinstallaties, noodverlichtingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telecom- en data-installaties.

Daarnaast ontwerpen, installeren en onderhouden wij verlichtingsinstallaties voor elk doel en in iedere branche. Wij houden rekening met specifieke eisen waaraan een goed verlichtingsplan moet voldoen. Zo wordt een optimale verlichtingsinstallatie gerealiseerd.

Naast normale verlichting wordt in de meeste gevallen ook een noodverlichtingsinstallatie aanbevolen. Deze dient als noodverlichting en als vluchtwegaanduiding, tijdens calamiteiten.
Voor de algemene energievoorziening van machines, apparaten of wandcontactdozen voor algemeen gebruik, worden krachtinstallaties aangelegd.

Al deze installaties worden zodanig ontworpen en geïnstalleerd dat hoogwaardige kwaliteit en bedrijfszekerheid wordt gewaarborgd. Dankzij ruime ervaring bestaan er geen geheimen meer voor ons in utiliteitsgebouwen. Zowel nieuwbouw als verbouw is voor ons bekend terrein.
Contact-Banner
Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties. Hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.