Utiliteitsinstallaties

In de utiliteitssector ontwerpt, installeert en onderhoudt Heine Elektrotechniek installaties voor bijvoorbeeld: supermarkten, (kleine) kantoren, winkels, scholen, etc. Hier bij moet worden gedacht aan licht- en krachtinstallaties, noodverlichtingsinstallaties, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telecom- en data-installaties.

Heine Elektrotechniek ontwerp, installeert en onderhoud verlichtingsinstallaties voor elk doel en in ieder branche. Rekening houdend met die specifieke eisen waaraan een goed verlichtingsplan aan moet voldoen, wordt zo een optimale verlichtingsinstallatie gerealiseerd.

Naast de normale verlichting wordt er in de meeste gevallen ook een noodverlichtingsinstallatie aanbevolen.Deze noodverlichting dient als paniekverlichting en als vluchtwegaanduiding, tijdens calamiteiten. Voor de algemene energievoorziening van machines, apparaten of wandcontactdozen voor algemeen gebruik, worden zogehete krachtinstallaties aangelegd.

Al deze installaties worden zodanig ontworpen en geïnstalleerd dat hoogwaardige kwaliteit en bedrijfszekerheid wordt gewaarborgd.
De ruime ervaring die bij Heine Elektrotechniek bestaat in de utiliteitsgebouwen is zeer gevarieerd. Zowel nieuwbouw als verbouw is voor ons zeer bekend terrein.