Datanetwerken

Datanetwerken

Een goed werkend automatisering- en telefoonsysteem is de basisbehoefte van bedrijven. Wij besteden daarom veel aandacht aan het aanleggen van uw netwerk. Wij installeren CAT. 5e , 6 en 7 datanetwerken voor zowel uw computernetwerk als telefoonsysteem. CAT. 5e is voldoende voor de meest hedendaagse toepassingen. CAT. 6 en 7 zijn voor specifieke toepassingen en gericht op de toekomst. In overleg installeren we het meest geschikte datanetwerk voor uw organisatie.
Een snel en betrouwbaar netwerk is alleen mogelijk als alle componenten voldoen aan Cat.5e, 6 of 7 en het kabelsysteem door ervaren monteurs gemonteerd wordt. Kabels mogen niet te strak tegen elkaar liggen, bochten mogen niet te haaks zijn, uiteinden niet te ver uit elkaar gedraaid en alles moet afzonderlijk getest worden. Ons resultaat is altijd vakwerk: overzichtelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
Contact-Banner
Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties. Hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.