HEINE B.V. ELEKTROTECHNIEK

houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Wij leveren maatwerk in elektrotechniek onder meer voor winkels, kantoren, supermarkten en van zeer grote tot de kleine industriële bedrijven. Ook in de machinebouw bieden wij complete paketten in overleg met de klant.

Daarvoor maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten.Ons doel is installaties te leveren van een dusdanige kwaliteit dat de bedrijfszekerheid voor de gebruiker onder alle omstandigheden gewaarborgd is.

Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties, hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.

ERKENDE INSTALLATIE BEDRIJVEN

Wij zijn aangesloten bij de stichting erkende installatiebedrijven.
Klik op een link om naar onze inschrijving te gaan.

BRL 6000 / DEKRA CERTIFICERING

Heine B.V. is gecertificeerd volgens de DEKRA-beoordellingsrichtlijn BRL6000. Wij zijn gecertificeerd door de DEKRA. De certificering geeft aan dat de geleverde installaties voldoen aan de relavante eisen van wet- en regelgeving (waaronder het bouwbesluit).
Voor u een gerechtvaardigd vertrouwen dat het door ons geleverd werk STAAT voor kwaliteit.

WERKEN EN LEREN

Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap.

Als erkend kenteq leerbedrijf biedt Heine Elektrotechniek de mogelijkheid om werken en leren te combineren.

Ook is het mogelijk om tijdens een (v)MBO opleiding een stageperiode mee te draaien. Ga voor meer informatie naar de Kenteq site

VEILIG WERKEN

Voor de veiligheid van ons personeel en de bedrijven waar wij voor werken, hebben al onze monteurs het examen VCA basis met succes afgerond. Dit is ook terug te vinden in de VCA databank.

Al ons klimmateriaal wordt jaarlijks gekeurd door de firma Altrex. Dit is te zien door de keuringsstickers op al ons klimmateriaal. Het meetgereedschap dat wij voor keuringen en opleveringen gebruiken, wordt elk jaar gecalibreerd en gecontroleerd.