Procesautomatisering

Procesautomatisering

In diverse bedrijfstakken verzorgen wij de procesautomatisering. Of het nu gaat om een nieuw of bestaand proces dat een nieuwe besturing nodig heeft: Heine Elektrotechniek biedt een passende oplossing.

Wij werken met conventionele besturingstechnieken of met PLC besturing met een HMI, ook wel touchscreen genoemd. Wij maken doorgaans gebruik van Omron besturingen. Andere merken zijn in overleg uiteraard ook mogelijk, hier hebben wij diverse soft- en hardware voor in huis. Voor componenten maken wij uitsluitend gebruik van gerenommeerde merken in de automatiseringsbranche.
Wij streven altijd naar en simpele bediening, optimaal gebruikersgemak en een eenvoudige storingsanalyse voor de gebruiker. De installaties worden aangeboden met complete overzichtelijke tekeningsets. Onze kracht ligt in het zo direct mogelijke overleg met de klant en het snel aanpassen van de installatie op verzoek van de klant, indien dit nodig zou zijn.
Contact-Banner
Wij zijn gecertificeerd om installaties te ontwerpen en installeren van middelgrote en grote elektrotechnische installaties. Hiervoor worden wij één keer per jaar geauditeerd door de Dekra certification.