Inbraak alarmsystemen en Camerasystemen

Het aantal inbraken bij bedrijven neemt jaarlijks nog steeds toe. De gelegenheid maakt de dief. Inbraak of insluiping komt vaak voort uit het niet of onvoldoende beveiligen van het gebouw of bedrijfspand.

De kans dat inbrekers het op uw bezittingen gemunt hebben, wordt helaas met de dag groter. Het gevoel van onveiligheid en de grote inbreuk op de privacy doet bedrijven, openbare instellingen en verenigingen besluiten om, naast bouwkundige maatregelen, te kiezen voor elektronische beveiliging.

Een beveiligingssysteem kan inbraak of brand niet voorkomen, maar kan wel het verschil maken tussen veel ellende of alleen maar een flinke schrik. Voorzorgsmaatregelen in de vorm van ruimtelijke detectie, glasbreukdetectie, magneetcontacten op deuren/ramen, optische/akoestische signaleringen en een rechtstreekse telefoonverbinding met een meldkamer werpen hun vruchten af. De activering van het alarm zal u en uw medewerkers in staat stellen een brandend gebouw tijdig te verlatenof het verlies aan waardevolle spullen tot een minumum beperken.

Heine Elektrotechniek biedt beveiligingssystemen aan voor de zakelijke markt. Als het gaat om de veiligheid van uzelf en die van uw omgeving kunnen wij u diverse preventieve oplossingen bieden. Wij adviseren, ontwerpen, leveren en installeren verschillende installaties op maat. Heine Elektrotechniek biedt u naast veelzijdigheid een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en een uitstekende nazorg. Om op al uw vragen een deskundig antwoord te krijgen kunt u contact met ons opnemen.